Bij Atmoz Consult is uw ambitie de onze

Kandidaten

Aanpak

 • U bent op zoek naar een geschikte baan of u bent toe aan een nieuwe uitdaging of project ?
  Aarzel niet om ons uw cv te bezorgen of volg ons jobaanbod via LinkedIn, Facebook, Ictjob.be, Freelancenetwork.be, VDAB.
 • U mag rekenen op een snelle reactie.
 • Uw profiel komt terecht in onze databank en wordt bij openstaande en toekomstige vacatures of projecten altijd mee opgenomen in onze zoekacties.
 • Wanneer een geschikte vacature of project zich voordoet nodigen wij u uit in onze kantoor voor een verkennend gesprek. Het opzet van dit gesprek is tweeledig : enerzijds peilen wij naar uw opleiding, kennis, ervaring en aspiraties op professioneel vlak, anderzijds bespreken wij met u de vacature of het project in detail.
 • Enkel indien er voldoende raakvlakken zijn en mits uitdrukkelijke toestemming van uzelf, introduceren wij uw kandidatuur bij de opdrachtgever.
 • Wij houden u steevast op de hoogte van de verdere evolutie in uw dossier tot en met de afhandeling. Volledige discretie is gegarandeerd.

Troeven

 • Juiste jobadvies

  Zowel kandidaten die op zoek zijn naar een vaste functie met bediendenstatuut, als freelancers, kunnen bij Atmoz Consult terecht voor het juiste jobadvies.

 • Persoonlijke aanpak

  Wij nemen de tijd om u te leren kennen en u professioneel te begeleiden.

 • Ruim Aanbod

  Bent u iemand die van wisselende werkomgevingen houdt en snel nieuwe technologieën wil aanleren, dan bent u iemand die thuishoort in de wereld van tijdelijke projecten. Bent u daarentegen iemand die zich liever engageert op lange termijn in een job met perspectief, dan past u eerder binnen het concept van vast dienstverband. Atmoz Consult kan terugvallen op een solide klantenportefeuille en heeft een permanente instroom aan uitdagende vacatures en projecten bij gerenommeerde bedrijven en kleinere KMO’s.

Bekijk de vacatures

Getuigenissen

Al van bij de eerste ontmoeting was het als thuiskomen. Want als freelancer, ben je eigenlijk nergens aan gebonden, geen bedrijf, geen baas. En het doet deugd om dan iemand te hebben die jouw kennis en persoon kan inpassen in de gevraagde profielen. Want dat vind ik belangrijk: menselijkheid, vertrouwen. Atmoz Consult heeft  steeds die aanpak aangehouden, de persoonlijke, de vertrouwelijke, de eerlijke aanpak. De juiste!

N. De Moor

Sabine staat met Atmoz voor eerlijke en transparante samenwerking, je weet als freelancer perfect waar je staat.

P. Mestdagh

Sabine heeft me tijdens mijn carrière zowel als vast medewerker als freelancer geassisteerd en telkens vond zij de perfecte match tussen mezelf en de opdrachtgever. Haar openheid, overtuigingskracht en uitstraling zorgen steeds voor een vlotte samenwerking waarin zijzelf heel betrokken is, zowel op professioneel als persoonlijk gebied.”

D. Smet

Sabine is gepassioneerd in haar job en toont meer dan oprechte interesse in de mensen waarmee ze werkt. Ze kent de markt en weet hoe ze deze moet bespelen door de juiste mensen te koppelen aan de jusite bedrijven. Mijn eerste job als zelfstandig consultant was via Atmoz Consult en is een ervaring die ik niet snel vergeet.

Cl. Capodifoglia

Van het begin van m’n carrière tot vandaag, is het altijd aangenaam om dat telefoontje van Sabine te ontvangen om samen nieuwe horizonten te verkennen. De manier van samenwerking voelt al lang niet meer als werk maar als een goede vriend(in) die even polst waar je mee bezig bent.

T. Van Laere

Ik leerde Atmoz Consult een vijftal jaar geleden kennen. Al tijdens het eerste gesprek klikte het tussen Sabine en mezelf. Sabine is zeer gedreven en komt alle afspraken na. Atmoz is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Atmoz doet meer dan consultants ‘plaatsen’. Er wordt altijd naar een goede match gezocht tussen de klant, het project en de consultant. Sabine vraagt regelmatig feedback aan de consultant. Ze staat er op om dit enkele malen per jaar te doen. En rond nieuwjaar werden we steeds verrast met een kleine attentie. Kortom : ik heb al altijd graag samengewerkt met Atmoz !

I. Van Hevel

Atmoz Consult streeft naar een win-win situatie voor klant én freelancer.

K. Deceunynck

No nonsense, that’s my style! Daarom past Atmoz Consult perfect bij mij!
Sabine slaagt er telkens in om die opdrachten te selecteren die op mijn vel zijn geschreven! Dat maakt Atmoz Consult altijd mijn eerste contact als ik op zoek ga naar een nieuwe opdracht.

R. Vanhoek