Bij Atmoz Consult is uw ambitie de onze

Kandidaten

Aanpak

 • U bent op zoek naar een geschikte baan of u bent toe aan een nieuwe uitdaging of project ?
  Aarzel niet om ons uw cv te bezorgen of volg ons jobaanbod via LinkedIn, Facebook, Ictjob.be, Freelancenetwork.be, VDAB.
 • U mag rekenen op een snelle reactie.
 • Uw profiel komt terecht in onze databank en wordt bij openstaande en toekomstige vacatures of projecten altijd mee opgenomen in onze zoekacties.
 • Wanneer een geschikte vacature of project zich voordoet nodigen wij u uit in onze kantoor voor een verkennend gesprek. Het opzet van dit gesprek is tweeledig : enerzijds peilen wij naar uw opleiding, kennis, ervaring en aspiraties op professioneel vlak, anderzijds bespreken wij met u de vacature of het project in detail.
 • Enkel indien er voldoende raakvlakken zijn en mits uitdrukkelijke toestemming van uzelf, introduceren wij uw kandidatuur bij de opdrachtgever.
 • Wij houden u steevast op de hoogte van de verdere evolutie in uw dossier tot en met de afhandeling. Volledige discretie is gegarandeerd.

Troeven

 • Juiste jobadvies

  Zowel kandidaten die op zoek zijn naar een vaste functie met bediendenstatuut, als freelancers, kunnen bij Atmoz Consult terecht voor het juiste jobadvies.

 • Persoonlijke aanpak

  Wij nemen de tijd om u te leren kennen en u professioneel te begeleiden.

 • Ruim Aanbod

  Bent u iemand die van wisselende werkomgevingen houdt en snel nieuwe technologieën wil aanleren, dan bent u iemand die thuishoort in de wereld van tijdelijke projecten. Bent u daarentegen iemand die zich liever engageert op lange termijn in een job met perspectief, dan past u eerder binnen het concept van vast dienstverband. Atmoz Consult kan terugvallen op een solide klantenportefeuille en heeft een permanente instroom aan uitdagende vacatures en projecten bij gerenommeerde bedrijven (zowel multinationals als KMO’s, banken, verzekeringsmaatschappijen, vzw’s).

Bekijk de vacatures

Getuigenissen van onze ambassadeurs

Al van bij de eerste ontmoeting was het als thuiskomen. Want als freelancer, ben je eigenlijk nergens aan gebonden, geen bedrijf, geen baas. En het doet deugd om dan iemand te hebben die jouw kennis en persoon kan inpassen in de gevraagde profielen. Want dat vind ik belangrijk: menselijkheid, vertrouwen. Atmoz Consult heeft  steeds die aanpak aangehouden, de persoonlijke, de vertrouwelijke, de eerlijke aanpak. De juiste!

N. De Moor

Sabine is een echte ‘compagnon de route’ in je zoektocht naar een passende opdracht. Zij wil oprecht de beste match voor zowel kandidaat als bedrijf.
Haar aanpak is professioneel maar ook open en no-nonsense. Ook tijdens je opdracht maakt zij regelmatig tijd voor een follow-up gesprekje. Kortom een zeer betrouwbare partner die passie heeft voor haar job.

P. De Vos

Atmoz Consult streeft naar een win-win situatie voor klant én freelancer.

K. Deceunynck

Sabine staat met Atmoz voor eerlijke en transparante samenwerking, je weet als freelancer perfect waar je staat.

P. Mestdagh

Ik werk al meer dan 10 jaar samen met Atmoz Consult en vind via hun expertise steeds het project dat bij mij past.”

P. Evens

Bij Sabine weet je tenminste dat je geen naamloze ‘resource’ bent. Haar persoonlijke aanpak en mensenkennis geeft je een betrokken gevoel. Ze heeft een 6de zintuig voor het juiste profiel, inclusief persoonlijkheid, bij een passende vacature.

(P. Smis)

Ik leerde Atmoz Consult een vijftal jaar geleden kennen. Al tijdens het eerste gesprek klikte het tussen Sabine en mezelf. Sabine is zeer gedreven en komt alle afspraken na. Atmoz is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Atmoz doet meer dan consultants ‘plaatsen’. Er wordt altijd naar een goede match gezocht tussen de klant, het project en de consultant. Sabine vraagt regelmatig feedback aan de consultant. Ze staat er op om dit enkele malen per jaar te doen. En rond nieuwjaar werden we steeds verrast met een kleine attentie. Kortom : ik heb al altijd graag samengewerkt met Atmoz !

I. Van Hevel

Van het begin van m’n carrière tot vandaag, is het altijd aangenaam om dat telefoontje van Sabine te ontvangen om samen nieuwe horizonten te verkennen. De manier van samenwerking voelt al lang niet meer als werk maar als een goede vriend(in) die even polst waar je mee bezig bent.

T. Van Laere

No nonsense, that’s my style! Daarom past Atmoz Consult perfect bij mij!
Sabine slaagt er telkens in om die opdrachten te selecteren die op mijn vel zijn geschreven! Dat maakt Atmoz Consult altijd mijn eerste contact als ik op zoek ga naar een nieuwe opdracht.

R. Vanhoek

Ik heb door de jaren verschillende projecten in verschillende branches via Atmoz gedaan, en het was altijd een super correcte en aangename ervaring en samenwerking. Sabine haar toewijding voor zowel de consultant als voor de klant is een voorbeeld voor de ganse sector.

C. Bracqué

Sabine is gepassioneerd in haar job en toont meer dan oprechte interesse in de mensen waarmee ze werkt. Ze kent de markt en weet hoe ze deze moet bespelen door de juiste mensen te koppelen aan de juiste bedrijven. Mijn eerste job als zelfstandig consultant was via Atmoz Consult en is een ervaring die ik niet snel vergeet.

Cl. Capodifoglia

Ik heb Sabine van Atmoz Consult ontmoet aan het begin van mijn consulting carriere.  Zij neemt zodanig de tijd om de mensen met wie ze samenwerkt te leren kennen dat ze me telkens aan de juiste partij kon voorstellen.  

Ik kan haar oprechte dienstverlening ten zeerste aanbevelen.

O. Costa

Samenwerken met Atmoz Consult was voor mij vanzelfsprekend.  Sabine heeft duidelijk een hart voor mensen.  Het hoeven voor mij geen grote evenementen te zijn, een kleine attentie maakt dat je je gewaardeerd voelt.  Voor mij mag dit gerust een vervolg krijgen.

P. Van Puymbroeck

Sabine heeft me tijdens mijn carrière zowel als vaste medewerker en als freelancer geassisteerd en telkens vond zij de perfecte match tussen mezelf en de opdrachtgever. Haar openheid, overtuigingskracht en uitstraling zorgen steeds voor een vlotte samenwerking waarin zijzelf heel betrokken is, zowel op professioneel als persoonlijk gebied.

D. Smet

Mijn samenwerking met Atmoz Consult wordt gekenmerkt door steun, wederzijds respect en meedenken over opportuniteiten en oplossingen in soms moeilijke situaties, en dit gestoeld op een open en eerlijke communicatie in beide richtingen. Heel veel waardering hiervoor !

B. Demeulenaere